Onlangs mocht ik kennismaken met de maaltijden van Plant B. Zij maken gezonde vegan kant-en-klaar maaltijden die ook nog eens betaalbaar zijn. De maaltijden zijn ontwikkeld door een voedingsdeskundige, zodat de maaltijden veel voedingswaarden bevatten en voedend zijn. De missie van Plant B is om vegan voeding zo makkelijk en lekker mogelijk te maken. Dit komt deels overeen met de missie van Beste Vegan Producten. Ik was dan ook enthousiast om het te proberen.

Vegan maaltijden van Plant B

Ik heb vier maaltijden mogen proberen van Plant B: de Chili con Amor, Italian Stallion, Pina Panang en de Indian Curry. Het assortiment van Plant B wisselt echter regelmatig. De maaltijden zijn geïnspireerd op verschillende keukens over de hele wereld. Denk aan de Thaise en Indiase keuken, Midden-Oosterse gerechten maar ook Mexicaans en Italiaans. Er zitten ongetwijfeld een aantal maaltijden tussen die je aanspreken.

Nu ben je vast benieuwd naar mijn oordeel. Ik kan niet anders zeggen dan dat alle maaltijden lekker waren. Goed op smaak, lekker veel groenten en net even anders dan ik misschien zelf zou maken. Het is ideaal wanneer je een drukke week hebt. De maaltijden worden namelijk diepgevroren bezorgd en blijven in de vriezer minstens 6 maanden houdbaar. Wanneer je niets in huis hebt, hoef je dus alleen maar een maaltijd uit de vriezer te halen, even op te warmen in de oven of magnetron en that’s it! Heel fijn dat dit dan ook nog een gezonde en voedzame maaltijd is.

Maaltijden online bestellen

Je bestelt de maaltijden van Plant B eenvoudig online en je kunt voor het gemak ook een abonnement afsluiten. Dan hoef je niet elke week opnieuw te bestellen. Om een bestelling te plaatsen moet je minimaal 6 maaltijden bestellen. Je hebt de keuze uit 11 maaltijden en elke maand komen er 3 nieuwe gerechten in het assortiment. Neem je een abonnement? Dan krijg je korting op het totaalbedrag.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de maaltijden van Plant B en wil je het graag uitproberen? Ik heb een kortingscode voor je! Met de code BESTEVEGANPRODUCTEN10 krijg je 10% korting op je bestelling. Klik hier om naar de website van Plant B te gaan.