vegan producten

Over Beste Vegan Producten

Op Beste Vegan Producten hopen wij je te inspireren om meer vegan producten te kopen. Door producten die je vaak koopt, te vervangen voor een vegan variant, draag je bij aan een betere wereld! Wij willen je laten zien welke vegan producten er allemaal te vinden zijn en waar je deze kunt kopen. Met Beste Vegan Producten willen wij gezondheid, duurzaamheid en positiviteit stimuleren.

Er zijn meerdere reden om een veganistische levensstijl na te streven. Zo zorg je met een veganistische levensstijl voor minder dierenleed en draagt het bij aan een beter milieu. Daarnaast is veganistisch eten in veel gevallen ook beter voor je gezondheid. 

Nog onbekend met het kopen van vegan producten? Begin klein! Koop een aantal vegan varianten van producten die je wekelijks gebruikt en ervaar het zelf!

Meet Sophie & Sander

De Beste Vegan Producten is opgezet door Sophie & Sander. Sophie is actief als food en travel blogger en werkt als freelance copywriter en orthomoleculair therapeut. Sander heeft zijn eigen online marketing bureau, waarbij zijn focus momenteel op duurzame en sociale bedrijven ligt. Ons doel is om de wereld te verduurzamen en een positieve impact te maken. Door vaker plantaardig te eten, kun je op een leuke en toegankelijke manier hieraan bijdragen. Heb je een vraag aan ons? Stuur gerust een mailtje!

 

vegan producten

Gezondheid

Het nastreven van een veganistische levensstijl draagt bij aan een goede gezondheid.

Minder dierenleed

Door te kiezen voor veganistische producten, zorg je voor minder dierenleed in de wereld.

Duurzaamheid

Door overwegend vegan producten te kopen, draag je bij aan een duurzamere wereld.

Voedsel-
voorziening

Door grond met name te gebruiken voor menselijke consumptie i.p.v. diervoeding, wordt de voedselvoorziening vergroot.

vegan burger

Vegan producten

Er zijn ontzettend veel goede en lekkere vegan producten op de markt en daar worden elke dag nieuwe vegan producten aan toegevoegd. Op Beste Vegan Producten vind je alleen producten zonder dierlijke ingrediënten en materialen. Hieronder vallen ook producten die volledig dierproefvrij zijn. Een stuk fijner voor alle prachtige dieren op onze wereld en ook nog eens een stuk beter voor het milieu.

De vegan producten die wij hebben geselecteerd zijn ook nog eens heel lekker of fijn in gebruik. Wij willen laten zien dat duurzaam consumeren niet moeilijk hoeft te zijn. Door elke dag te kiezen voor een aantal vegan producten, kan jij al een verandering teweeg brengen. Misschien inspireer je er weer iemand anders mee!

Bekijk de producten